top of page
Search

Individuální online workshopy makrofotografie

Online workshopování vzniklo původně pro fotografy z jiných zemí, ale díky speciálním okolnostem letošního roku se velmi osvědčilo i pro místní. Ukázalo se, že je to celkem efektivní způsob úspory času a peněz a nabití dovedností, které potřebuje začínající nebo i pokročilý fotograf. Nemusíte trávit celé dny na skupinových setkáních, kde se třeba ani nedostane na to, co potřebujete právě vy a místo toho se právě tohle můžete naučit za pár minut online.

Sama jsem prošla veeelmi dlouhou cestou pokusů a omylů jako samouk, takže vím z vlastní zkušenosti, jak i drobnost dokáže vytvořit velký posun. Tím, že jsem to vyzkoušela na sobě, mohu s naprosto čistým svědomím tuto metodu silně nedoporučit :)


Komu workshop může pomoci?

Fotografům, kteří s makro focením začínají, nebo uvažují o tom, že by začali ..a váhají, fotografům, kteří se zabývají jinými tématy a makro by chtěli přidat jako doplněk, makro fotografům, které zaujala nějaká část mojí práce a chtěli by vyzkoušet něco jiného...

Zároveň často řeším například budování portfolia, prezentace na sítích, a podobné záležitosti a musím říct, že mě to opravdu baví.

Někomu velmi pomůže získat objektivní zpětnou vazbu na stávající portfolium, případně tipy na vylepšení, nebo také některou z mých bohatých zkušeností Kudy cesta nevede :)


Komu nejspíš nepomohu?

Bohužel nemám co nabídnout milovníkům rozsáhlých softwarových úprav snímků. Ráda trávím mnohem víc času v přírodě než u počítače a postprocessingu věnuji jen nezbytně nutný čas.


Co workshop obnáší?

Domluvíme oboustraně výhodnou hodinu online setkání, kdy nebudete rušeni. Prvních 20 minut je zdarma, jako takové seznámení, kdy si vyjasníme téma, na které se chcete zaměřit, koukneme na stávající práce, dostupnou techniku, apod.

Pak už se vrhneme do práce :) Cena hodinového setkání je 600 CZK, první hodina po odečtení úvodních minut tedy vyjde na 400 CZK.

Někomu stačí tato jedna hodina, někdo chce další konzultace, to je jen na vašem rozhodnutí. Setkání probíhá přes Zoom, Skype nebo podobné aplikace umožňující přenos obrazu.


Máte-li dotaz, volejte, vyjasníme :)




4 views0 comments
bottom of page